Om oss

Vi är ett kompisgäng som sysslat med allt möjligt förutom att driva krogar. Erfarenheterna spretar från Volvo Flygmotor (GKN), Posten, lärar- och frisöryrket. Krogarna har bland annat varit, Pinchos, Pitchers och Spikön i Trollhättan samt Skaldjurscaféet och Skottarn på västkusten för att nämna några. Största erfarenheten från krogbranschen sammantaget i gruppen är nog ändå från gästsidan baren om sanningen skall fram…

Efter att ha avyttrat Pinchos som var den senaste krogen försökte vissa av oss ”trappa ner” från arbetslivet lite för tidigt och när så tillfället dök upp i vår drömlokal fick det bli en ny satsning. Denna gång ville vi inte satsa på franchise utan ha fria tyglar när det gäller koncept och meny.

Så nu har vi samlat våra krafter och byggt en krog såsom vi vill ha den. Med scen för livemusik i puben, fräcka inslag av rockabilly, varm uteservering med stilinslag av Marrakech och en meny som vi gillar. I puben är målet att visa trav och ha livemusik varje helg. Visst är hamburgare, pizza och veganmat gott men ”alla” kan ju inte äta det så vi satsar helt otrendigt på klassisk á la carte likt anrika Savoy.

Hos oss är alla välkomna och vår inriktning är hellre ”folkligt” än ”fancy”. Hoppas Ni uppskattar stilarna lika mycket som oss och får ett trivsamt besök hos oss så syns vi i vimlet!